Gå vidare till innehåll

Följ oss!

Gratis frakt på beställningar över 300 kr


Buy now, pay later with Klarna.

Kontakta oss

Återbetalning och avbokning

Vi har en 30-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar efter att du mottagit din artikel för att begära retur. 

För att vara berättigad till retur måste din artikel vara i samma skick som att du mottagit den, oanvänd eller oanvänd, med taggar och i originalförpackningen. Du behöver också kvitto eller bevis på köpet. 

För att starta en retur kan du kontakta oss på info@iliomi.se. Om din retur accepteras skickar vi dig en returetikett och instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Objekt som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur accepteras inte. 

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på info@iliomi.se.


Skador och problem 
Kontrollera din beställning vid mottagning och kontakta oss omedelbart om artikeln är defekt, skadad eller om du får fel artikel, så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt.


Undantag / ej återlämnande artiklar 
Vissa typer av föremål kan inte returneras, som lättfördärvliga varor (såsom mat, blommor eller växter), anpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga föremål) och personlig vårdvaror (såsom skönhetsprodukter). Vi accepterar inte heller returer för farliga material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta dig om du har frågor eller funderingar kring ditt specifika objekt. 

Tyvärr kan vi inte acceptera försäljningsartiklar eller presentkort.


Utbyten 
Det snabbaste sättet att säkerställa att du får vad du vill är att returnera varan du har, och när returen har godkänts gör du ett separat köp för den nya artikeln.


Återbetalningar 
Vi kommer att meddela dig när vi har fått och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om det godkänns återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen.

Hög kvalitet

Fast Shipping

Tillfredsställelse garanterad
Få 10% rabatt! arrow_drop_up